Lennél a Tarkabarkács ezermestere?


   Ha úgy érzed sok mindenhez értesz, otthonosan mozogsz a különböző gyakorlati tevékenységekben, és szívesen vállalkoznál arra, hogy ezt a tudásod a Tarkabarkácsnál kamatoztasd, akkor jelentkezz munkatársnak.

 A   Jelentkezhetsz akkor is ha  nincs túl nagy gyakorlatod, de van gyakorlati érzéked, szívesen tanulnál egy-két dolgot, ráadásul van szabadidőd is.

     A munkához nagy segítséget jelent, ha van esetleg gépkocsid (bérleted) és alapvető szerszámok a munkákhoz. Ha nem rendelkezel ezekkel, akkor se veaítsd el a kedved, megbeszéljük a lehetőségeket.

     A munka nem állandó jellegű, a különböző megkeresések függvényében heti pár óráról lenne szó első körben. A közös munka során ez azonban változhat.

  A munka anyagi részéről a személyes beszélgetéskor lesz szó.


A közös munka egy személyes találkozás illetve a próbamunka utáni visszajelzés alapján kezdődhet.
Fontos a megbízhatóság, az elérhetőség, a komoly hozzáállás, az udvariasság a megrendelőkkel, és a lojalitás a Tarkabarkács munkavállalási rendszeréhez. 

Amennyiben a fentiek alapján kedvet érzel egy megbeszéléshez, próbamunkához, esetleg majd egy hosszabb távú együttműködéshez, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken. Keresd pár bemutatkozó sorral


 Bertényi Pétert 

 az 
info@tarkabarkacs.hu email címen,

vagy 

a
06-70 / 269-96-66 -os számon.
Szóval akkor lennél a Tarkabarkács ezermestere?