Átlátható díjszabás rejtett költségek nélkül


További információk az árakhoz:

  • A munkákra Árgarancia! érvényes. Ha a telefonos, vagy helyszíni egyeztetés során a munka pontosan felmérhető, ajánlatot teszek arról, hogy mennyi időbe kerül elvégezni. Ha a munka mégis kevesebb ideig tart, akkor a kevesebb idő kerül felszámolásra. Összetettebb feladatoknál azonban nehéz a pontos időt felmérni, ezért ilyenkor csak azt tudom megsaccolni, hogy a napi nyolc óra időkeretbe beleférnek-e a feladatok. Erről bővebben a szabályzat menüpontban olvashat.
  • Csoportos megrendelési lehetőség: Egy lépcsőházban vagy egy emeleten külön lakó családtagok, ismerősök, szomszédok közösen is igénybe vehetik a szerelési órákat. Ebben az esetben a különböző lakásokban végzett munkák is az adott szerelési idő alá tartoznak.
- Például, ha Önnél csak egy konnektort kell visszaszerelni, de az ismerősénél is van egy, esetleg egy lámpa vagy tükör , és ezek felszerelése belefér az egy órába, akkor közösen is kifizethetik. Nem kell minden helyszínen mindegyik ügyfélnek az alap óradíjat megfizetni. Közösen kifizetik az egy órát, és így az összefogással akár 50%-os kedvezményt is elérhetnek. Érdemes tehát összefogni, megbeszélni az elvégzendő munkákat, hogy jobban ki tudják használni a Tarkabarkács szolgáltatását.

- Csoportos megrendelésnél 
előre kell jelezni a megrendelésnél az összefogást, és azt, hogy hány lakás tartozik bele. Meg kell adni azt is, hogy ki lesz a munka befejezésekor a kifizető személy. 
  • Az árak bruttó összegek.
  • A kiszállási díj minden címre történő kiszállásnál felszámításra kerül. 
  • A napidíj az előre láthatóan több napi munka esetén kerül felszámításra és maximum nyolc óra szerelési időt takar.
  • Amennyiben a munka jellege igényli, szerelő párban végezzük a munkát.
  • Az anyagbeszerezés általában egy-két órát vesz igénybe. 
  • Az alternatív fizetési lehetőségek igénybevételét előre, a munka elkezdése előtt jelezni kell, és csak kölcsönös megegyezés esetén lehet velük kiegyenlíteni a szolgáltatás árát.
Apró, kis  munkáért is hívjon bizalommal

06 70 / 269-96-66

azonnali üzenetküldés a honlapról